Wil je ons team komen versterken en onze gasten binnen en buiten van een heerlijke avond laten genieten? We hebben een leuk en jong team waarmee we al jaren onze gasten heerlijke Griekse gerechten voorschotelen.

Je werkzaamheden bestaan uit:

Kom werken bij Grieks restaurant Corfu Boxtel

Bediening

In de bediening ontvang je samen met je collega’s de gasten en breng je ze naar hun tafel. Je zorgt ervoor dat onze gasten met een lach naar buiten gaan en van hun avond hebben genoten. Je neemt bestellingen van drinken en eten op en geeft dit door aan de bar en keuken. De mensen achter de bar maken het en zetten het op een dienblad zodat het vervolgens weer naar de mensen aan tafel gebracht kan worden. Je gaat blij naar je werk en kan een praatje maken met de gasten. Je weet waar prioriteiten liggen en kan een goede balans maken tussen het contact met de mensen en het bedienen/ afruimen.

Keuken

In de keuken sta je met een gezellig gedisciplineerd team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het bereiden van het eten voor de gasten. Je werkt aan voor- hoofd- en nagerechten. Je werkt niet alleen aan het bereiden van het gerecht maar ook de opmaak. Je zorgt ervoor dat je mensen positief verrast met een leuke opmaak van de borden en gerechten. Belangrijk is dat je goed je handen wast en je werkplek regelmatig schoonmaakt (daarbij hoort ook het doen van de afwas) om zo hygiënisch op een schone en frisse werkplaats te werken.

Na werk doen we vaak nog gezellig een drankje met het team en spreken we de avond na en organiseren we leuke uitstapjes

Ben je geïnteresseerd en wil je dat we contact met je opnemen? Vul je gegevens hier onder in en we nemen contact met je op

Bel me

1 + 4 = ?